FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

OPENDOEK

OPENDOEK is het aanspreekpunt voor Amateurtheater in Vlaanderen

WELKOM BIJ OPENDOEK!

Met OPENDOEK sta je nooit alleen op de planken. OPENDOEK ondersteunt het amateurtheater met onder andere evenementen en festivals, een uitgebreid cursusaanbod, artistieke en organisatorische coaching en een theaterbibliotheek.

Spelen is delen

OPENDOEK brengt theaterliefhebbers dichter bij elkaar en bij het theater. Daarom woont een contactpersoon van OPENDOEK een voorstelling van jouw theatergroep bij en organiseren ze theaterevenementen, zoals het Landjuweelfestival en Spots op West.

Theater is een belevenis

Acteren, regisseren, productieleiding, stemtraining,… het is maar een kleine greep uit hun cursusaanbod. Bovendien helpt OPENDOEK je bij je productie. Zit je in de knoop met het lichtplan, lukt die gevechtsscène niet of heb je geen inspiratie voor de kostuums? Professionele deskundigen van OPENDOEK komen je ter plaatse met raad en daad bijstaan.

Het vertrekpunt van elke productie is de tekst

De OPENDOEK theaterbibliotheek heeft ongeveer 11 500 theaterteksten die je als lid gratis kunt ontlenen. Je vindt er ook informatie over auteursrechten en uitgeverijen.

In het theatermagazine OP&doek lees je alles over nieuw repertoire, evenementen, reportages van theatergezelschappen, interviews met theatermakers, stof tot nadenken en praktische tips.

En natuurlijk staat alle informatie op www.opendoek.be.http://www.opendoek.be


FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN