FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

KUNSTWERKT

KUNSTWERKT voor beeldend talent

Ben je gepassioneerd door beeldende kunst? Wil je graag op de hoogte blijven van wat er leeft in de wereld van de beeldende kunst? Zou je graag zelf tentoonstellen? Dan is KUNSTWERKT iets voor jou! Dit is namelijk hét aanspreekpunt voor de actieve beeldende kunstbeoefenaar in Vlaanderen.

KUNSTWERKT ondersteunt je tentoonstellingsplannen. Ze verzekeren je werk aan een voordelig tarief, je kunt je tentoonstelling met hun expo-drukwerk aankondigen, ze verkopen handige sokkels en beschikken over een bestand met informatie over laagdrempelige tentoonstellingsmogelijkheden in Vlaanderen.

Als je je werk wil voorstellen in een webgalerij, exposities wil aankondigen of een zoekertje plaatsen, kan dat op www.kunstwerkt.be. De website biedt informatie over tentoonstellingen, wedstrijden en het cursusaanbod in Vlaanderen.

In KUNSTLETTERS krijgt je beeldend werk en je kijk op kunst een prominente plaats. Het tijdschrift houdt je mee op de hoogte van je mogelijkheden in de wereld van de beeldende kunsten en verschijnt 5 keer per jaar.

KUNSTWERKT organiseert atelierbezoeken en leiden je daarbij rond in kunstenaarsateliers. Ze organiseren ook regelmatig kunstlabo’s, waar je met vragen over je portfolio of de verkoop van je werken terecht kan en je feedback krijgt op je werk. Elk jaar ontwikkelt KUNSTWERKT een nieuw vormingsaanbod. Ze leren je hoe je een eigen digitale portfolio kan maken of je eigen werk fotograferen en je kunt intensieve masterclasses of jaartrajecten volgen.

Naast dit eigen aanbod zet KUNSTWERKT projecten rond beeldende kunst op in samenwerking met diverse partners.http://www.kunstwerkt.be


FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN