FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Projectoproep podiumkunsten voor een jong publiek

Kunstenaars of culturele organisaties uit Vlaanderen die een samenwerking opzetten met een partnerorganisatie uit Québec kunnen een financiële ondersteuning aanvragen voor projecten, partnerschappen en voorstellingen in de podiumkunsten voor een jong publiek. De ondersteuning voor het project aan Vlaamse zijde bedraagt maximaal 15.000 euro. De aanvraag moet uiterlijk op 15 januari 2019 worden ingediend.

De Vlaamse Gemeenschap en Québec hebben een culturele samenwerkingsovereenkomst sinds 2002. In het kader daarvan zijn er de voorbije jaren een aantal uitwisselingen en initiatieven opgezet. Voor het eerste vindt er in het kader van de samenwerkingsovereenkomst een gezamenlijke projectoproep plaats.


De oproep richt zich tot de sector van de podiumkunsten voor een jong publiek in al zijn vormen (dans, theater, marionetten, circus, etc.) en voor alle leeftijdsgroepen (baby’s, peuters, kinderen en adolescenten).


De projecten moeten door minstens één Vlaamse partner en één partner in Québec samen worden ontwikkeld en mogen maximaal twee jaar duren.


De ondersteuning voor het project aan Vlaamse zijde bedraagt maximaal 15.000 euro. De aanvraag moet uiterlijk op 15 januari 2019 worden ingediend.


Alle info en de nodige documenten vind je hier terug. 

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN