FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Café Partagé #3 - een eigen taal voor middenveldorganisaties?

Voelt jouw organisatie meer druk dan vroeger om haar belang, meerwaarde en impact te expliciteren? Voelt die toegenomen druk als een bedreiging voor het DNA van jouw organisatie? Of is het eerder een kans om een nieuw discours te ontwikkelen? Op welke manieren gaan jullie daarmee om en hanteren jullie een nieuwsoortige 'taal'? Klinken deze vragen herkenbaar? Kom dan op donderdag 25 januari naar Café Partagé.

Café Partagé is een lerend netwerk voor middenveldorganisaties, met maandelijkse sessies van twee uur waarin telkens een ander thema aan bod komt. 


Op donderdag 25 januari, tussen 9 en 11 uur verwelkomen de Verenigde Verenigingen je graag in De Markten Café (Oude Graanmarkt 5, 1000 Brussel) voor een boeiend gesprek, met ontbijt en drankjes. 


Voor wie?
Iedereen die professioneel of vrijwillig actief is in een middenveldorganisatie en in de praktijk op één of andere manier geconfronteerd wordt met de schijnbare nood aan een eigen 'taal' voor het middenveld. Voorkennis is niet vereist, wel luisterbereidheid en een constructieve, nieuwsgierige houding.


Wil je erbij zijn?


Deelname is gratis, maar inschrijven is nodig, want de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven voor deze sessie doe je hier

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN