FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

vacatures projectmedewerker 'buren bij kunstenaars'

KUNSTWERKT is op zoek naar twee nieuwe collega’s die het project ‘Buren bij kunstenaars’ zullen gaan trekken. Buren bij kunstenaars is een jaarlijks en erg succesvol open-atelierweekend dat tot en met 2017 werd georganiseerd door de provincie West-Vlaanderen. Voor de continuering en de transitie van dit project zoekt KUNSTWERKT 2 (ervaren) projectmedewerkers, die zich zullen concentreren op zowel de concrete realisatie als de verdere uitbouw van het project en op de communicatie rond het project.

Het project werd in december 2017 toegevoegd aan de opdracht van Kunstwerkt en zal in eerste instantie in West-Vlaanderen worden georganiseerd. Tegelijkertijd onderzoeken we de mogelijkheid om het project vanaf 2020 over heel Vlaanderen uit te rollen. De volgende editie van het project vindt plaats van 19 t.e.m. 21 oktober 2018.


Raadpleeg de volledige vacacture hiernaast.


Solliciteren doe je door je motivatiebrief + CV te sturen naar katrien@kunstwerkt.be. Vermeld in het onderwerp van je mail je naam en de titel van de vacature.


Uiterste datum kandidatuurstelling: 14/01/2018.


Gesprekken worden gepland in de week van 22/01/2018 (in de namiddag en ’s avonds)


Meer info over de organisatie vind je op www.kunstwerkt.be.


Kunstwerkt hecht belang aan diversiteit. Kwaliteiten van mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst.

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN