FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

VVC Trefdag met veel speelruimte voor lokaal talent

Centraal op de VVC trefdag van 28 september in CC De Werf in Aalst staan een workshop Impactevaluatie en een inspiratiesessie over lokaal talent.

Workshop - Impactevaluatie en Impact Wizard o.l.v. de Sociale InnovatieFabriek

Impact Wizard is een online tool die je helpt om de maatschappelijke impact van je organisatie of project zichtbaar te maken. De tool houdt rekening met wat je écht te weten wil komen en met je beschikbare tijd en middelen. Naast een voorstelling van de tool, begeleidt Iris Verhoeyen van de Sociale InnovatieFabriek enkele introducerende impactoefeningen. Schrijf je nu in.

Inspiratie - Speelruimte voor lokaal talent o.l.v. Forum voor Amateurkunsten

Hoe langer hoe meer centra zetten actief in op de ondersteuning van talent uit de onmiddellijke omgeving. Door talent te herkennen en verder aan te moedigen, via presentatiekansen of coaching. Cultuurcentrum Brugge en GC ’t Groenendal, Merelbeke zochten en vonden een adequaat antwoord op de vraag hoe creatievelingen van eigen bodem een plaats te geven in hun centrum. Vanuit verschillende invalshoeken en ervaringen geven ze een inkijk in hun visie en manier van werken. Van projectmatige impulsen tot oog voor ‘amateurkunsten’ in een breder cultuurbeleid.

Organisaties zoals OPENDOEK, dragen eveneens een steentje bij om de kracht van amateurkunsten uit te dragen via de Vlaamse podia. Kwalitatieve amateur-theatervoorstellingen een plek geven in de reguliere programmatie is één van hun objectieven.

Op basis van deze getuigenissen én jullie insteken, continueert het Forum voor Amateurkunsten het gesprek over de noden, opportuniteiten, positie, resultaten, innovaties en toekomstige uitdagingen voor de betrokken spelers in het veld. Schrijf je nu in.

Inschrijven   • Inschrijven kan enkel via het inschrijfformulier.

  • De inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 22 september.

  • VVC-leden volgen deze dag gratis. Niet-leden betalen 15 euro voor een halve dag en 30 euro voor een hele dag.

  • Niet-leden die zijn ingeschreven maar niet komen opdagen, worden een kost aangerekend van 30 euro.


Locatie

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN