FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

5 jaar Toekoer Festival

Het Toekoer Festival viert dit jaar zijn 5de editie. Dit theaterfestival voor jong en oud vindt plaats zondag 3 september 2017, van 13.00u tot 18.00u op de abdijsite Herkenrode. Op het programma: theater, vertelkunst, muziek, randanimatie… En naast dit stukje cultuur kan je met een combiticket ook genieten van cultuur en natuur om en rond de abdijsite.

Cultuur en natuur gaan hand in hand tijdens het jaarlijks familiefestival TOEKOER.


OPENDOEK en de Abdijsite Herkenrode organiseren dit nu voor de vijfde keer.


Het prachtige domein met de oude hoevegebouwen van de abdij Herkenrode en de omliggende 100 hectare natuurgebied zorgen ervoor dat zowel de cultuur- als de natuurliefhebber in jou aan zijn trekken komt.


We beloven je een brede waaier aan kinder- en familievoorstellingen, muziektheater, verteltheater en poëzie voor groot en klein.


Wie dit bovendien combineert met een bezoek aan het belevingscentrum en de kruiden- en inspiratietuinen van de abdijsite geniet van een leuke korting. In de inspiratietuinen vind je meer dan 500 verschillende kruiden en kruidachtige planten.


PRAKTISCHE INFO TOEKOER FESTIVAL


Voorstellingen buiten


Alle buitenvoorstellingen zijn GRATIS: op de koer, bij Clavis Conceptwinkel gelijkvloers, het grasperk, het Kunstwerk en de Sacramentskapel. Hier heb je geen ticket voor nodig!


Voorstellingen binnen


Wie een ticketje koopt voor een binnenvoorstelling vragen we vriendelijk om te verzamelen aan het Poortgebouw/Clavis Conceptwinkel vanaf 10 min. voor elke voorstelling.


De TICKETS voor de theatervoorstellingen in de Herkenrodezaal en de Clavis Conceptwinkel boven kosten €1 en zijn enkel te koop aan de ticketstand (open van 10 tot 17u30) onder het Poortgebouw.


Cultuur en natuur


Nieuw dit jaar zijn de COMBITICKETS: Met een ticket voor een binnenvoorstelling, kan je €2 korting krijgen voor een bezoek aan het belevingscentrum en kruidentuin (laatste bezoek om 16 uur)!


Op vertoon van het ticket van het belevingscentrum krijg je 1 gratis ticket voor een binnenvoorstelling naar keuze waarvoor nog plaatsen beschikbaar zijn.


Alle INFO over de abdijsite en de bijhorende tuinen is te verkrijgen in het bezoekersonthaal van de abdijsite.


TOEKOER FESTIVAL


Zondag 3 september van 13 tot 18 uur


Abdijsite Herkenrode, Herkenrodeabdij 4, 3511 Kuringen


Meer info: https://toekoer.opendoek.be

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN