FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Het Forum voor Amateurkunsten zoekt een halftijdse projectmedewerker (m/v/x)

Voor de versterking van haar team zoekt het Forum een halftijdse projectmedewerker. De projectmedewerker zal instaan voor de coördinatie en aansturing van een internationaal team binnen het project ARTS TAKE PART. Daarnaast zal de projectmedewerker ook fungeren als aanspreekpunt voor de Week van de Amateurkunsten 2018 in Vlaanderen en Brussel. Solliciteren kan tot eind juni 2017.

Het Forum voor Amateurkunsten is mede-oprichter en lid van Amateo, het Europees netwerk voor actieve cultuurparticipatie. De projectaanvraag ‘Arts Take Part’ verwierf recent de goedkeuring van de Europese Commissie binnen het Creatieve Europe programma. Amateo krijgt de komende 4 jaar financiële ondersteuning voor de uitvoering van het project ‘Arts Take Part – Active Participation for Creative Europe’.


De algemene doelstelling van het project bestaat erin om de organisaties die (nationaal en regionaal) bezig zijn met het ondersteunen van amateurkunstenaars, te versterken en mogelijkheden te geven om internationaal te werken.  5 internationale teams zullen de kerntaken van het project uitvoeren.


Het Forum voor Amateurkunsten is binnen het project Arts Take Part verantwoordelijk voor de cluster ‘Flagship events’. Vanuit het Forum zal een internationaal team van 4 medewerkers nieuwe Europese evenementen opstarten die de uitstraling van de amateurkunstensector verhogen.


De projectmedewerker zal instaan voor de coördinatie en aansturing van het internationale team binnen het project en rapporteren aan de algemene projectcoördinator. Anderzijds zal de projectmedewerker ook fungeren als aanspreekpunt voor de Week van de Amateurkunsten 2018 in VLaanderen en Brussel.


De uitvalsbasis is in Gent, maar de functie vereist verschillende meerdaagse verplaatsingen naar het buitenland. 


Taakomschrijving en profiel


Zie vacature hiernaast


Aanbod


Contract onbepaalde duur (maar subsidieafhankelijk) als projectmedewerker, vanaf midden augustus 2017. Meer info over de voorwaarden kan opgevraagd worden via benedikte.de.vos@amateurkunsten.be. Personen die de diversiteit binnen onze organisatie kunnen versterken, worden aangemoedigd om zich kandidaat te stellen.


Interesse?


Solliciteren doe je door een e-mail te sturen met je CV en motivatie naar lien.verwaeren@amateurkunsten.be. Solliciteren kan tot uiterlijk 30 juni 2017.

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN