FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Singing Brussels Celebration Weekend

Met Singing Brussels bouwt BOZAR aan een zingende stad over generaties, gender, etnische en culturele identiteit, en geloofsovertuiging. Vier mee tijdens het Singing Brussels Celebration Weekend en ontmoet zangers waarmee je je stem kan opwarmen in aanstekelijke meezingsessies.

Dertig koren brengen muziek in verschillende stijlen terwijl 660 leerlingen van Brusselse basisscholen het internationale muziekproject Cantania afsluiten met twee gratis slotconcerten.


Om 15 uur kan je samen met het Engelse ensemble VOCES8, de koren, vocale ensembles en zangers van muziekacademies deelnemen aan het feestelijke participatieconcert. Op het programma staan onder meer herwerkte versies van Grace van Bobby McFerrin en Yo-Yo Ma, Jesu, Meine Freude van Johann Sebastian Bach en de wereldpremière van Hymn to our City. Van harte welkom! Toegang is gratis.


Het Singing Brussels Celebration Weekend maakt deel uit van Singing Brussels, een zanginitiatief dat heel Brussel aan het zingen wil krijgen en houden. In samenwerking met Koor en Stem en À Cœur Joie.


Praktisch


Zondag 21 mei van 11u tot 21u30 in Bozar - Paleis voor Schone Kunsten, Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel. Meer info via Koor&STem.

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN