FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

wanted: folkbands voor showcase

Wil je graag met je band op het podium staan van een folkfestival of club in Vlaanderen? Schrijf je dan in voor de tweede showcase georganiseerd door de Folkfestivalkoepel. En wie weet mag jij op zondag 19 november in Muziekclub 't Ey spelen voor een select publiek van organisatoren en folkliefhebbers. Hét moment om je band in the spotlight te zetten!

Jaarlijks bezoeken meer dan 50.000 muziekliefhebbers festivals als Gooikoorts, Labadoux, Na Fir Bolg, M'eire Morough, Zilleghem Folk, Folkfestival Ham, Boombalfestival, Maxifolk. Elk festival voert een eigen programmatie en heeft een eigen uitstraling met muzikanten uit binnen- en buitenland. Daarom organiseert deFolkfestivalkoepel in samenwerking met het Folkforum en Muziekclub 't Ey haar tweede showcase. Folkbands en muzikanten krijgen de kans om hun muzikale kunsten te tonen aan een select publiek. De showcase is vrij toegankelijk voor alle mensen en organisatoren van folkevents die folkgroepen willen komen ontdekken. Elke band krijgt20 minuten om het publiek te overtuigen.


Al meer dan 10 jaar werken een aantal zomerse folkfestivals in Vlaanderen samen onder de Folkfestivalkoepel. Met de jaarlijkse folkfestivalkalender, het uitwisselen van ervaring, folk op eenieders agenda prikken en meer folkaandacht in de media krijgen als resultaat. Jaarlijks bezoeken meer dan 50.000 muziekliefhebbers de diverse deelnemende festivals.


Schrijf je in!


Stuur een mail naar Rik Couchez vóór 15 juni met een korte bio, een overzicht van de muzikanten, enkele opnames en een technische fiche. Een jury vanuit de Folkfestivalkopel selecteert in het totaal 6 groepen uit alle inzendingen die op de showcase van 19 november om 14.30 uur mogen optreden. Eind augustus worden de geselecteerde bands bekendgemaakt.


 

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN