FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Poppunt

Poppunt is het aanspreekpunt voor muzikanten & dj's uit pop, rock, dance,...

Geen boekings- of managementkantoor, geen overheid of instituut: gewoon een bende muziekliefhebbers die zich elke dag inspannen om het leven van dj’s, producers en muzikanten interessanter te maken.  

Poppunt organiseert eigen projecten als 100% Puur (speelkansen voor bands), Play & Produce (workshops voor dj’s en producers), Muzikantendag (workshops voor muzikanten en bands), Stoemp! (Brusselse caféconcerten) en Popfolio (multimedia).

Ze geven een driemaandelijks magazine uit, en op hun website kan je terecht voor videoreportages, blogs, podcasts, tips en tricks, en popinfo.

Dan zijn er nog zo wat dingen zoals popadvies, de popthesisprijs, en de Muzikantengids, hét handboek voor muzikanten en dj’s. 

En natuurlijk hun eigen communitysite vi.be.Nóg een community-site, kan je je afvragen?  Why for god’s sake, als er al MySpace, Facebook en consoorten bestaan? Omdat je daar 25 miljoen vriendjes kan hebben, maar niet de juiste contactpersoon uit de muziekwereld, die je als band of dj net nodig hebt om hogerop te geraken. Omdat je bij de collega’s niet aan speelkansen kan geraken in clubs, concertzalen en op festivals. Omdat je bij die andere niet met je tracks op Studio Brussel of Radio 1 kan geraken.
Want dat kan allemaal wel bij vi.be: het beste van een online-community (vriendjes! foto’s! video’s! pimpen!) gecombineerd met alle kansen die dj’s, producers en bands nodig hebben in the real worldhttp://www.poppunt.be


FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN