FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Muziekmozaïek

Het impulscentrum voor folk & jazz

Van folkrock tot blues, van wereldmuziek tot free jazz, van traditionele volksmuziek tot bigband: bij het Impulscentrum voor Folk en Jazz komen al die muziekvormen samen in een organisatie voor iedereen die in groepsverband of individueel bezig is met folk en/of jazz, als levende rootsmuziek.

Muziekmozaïek zet alles in het werk om muzikanten en groepen die de liefde voor folk of jazz in hun hart dragen, te ondersteunen. Door hen een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en ongevallen of een voordelige instrumentenverzekering aan te bieden, door hen te laten begeleiden door deskundige artiesten, door tal van interessante workshops op te zetten en door festivals als Gooikoorts of Jazz Hoeilaart te organiseren.

Maar Muziekmozaïek heeft ook een eigen Jazzacademie, beheert het Volksinstrumentenmuseum in Gooik, publiceert en verkoopt cd’s, partituren, boeken en tijdschriften (Goe Vollek en Jazzmozaïek), heeft een documentatiecentrum en een interactieve webstek, is aanwezig op heel wat grote evenementen én organiseert ook het internationale jongerenproject Ethno Flanders, het Feest van de Folk en de Stage voor Traditionele Volksmuziek.

Muziekmozaïek is kortom hét steun- en aanspreekpunt voor iedereen die met folk en/of jazz bezig of begaan is.http://www.muziekmozaiek.be


FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN