FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

P-Kaffee Demos: subsidielijn ‘participatieprojecten kansengroepen’ & amateurkunsten - 26 mei 2016

Wil je meer diversiteit in je werking? Benieuwd welke interessante invalshoeken er zijn om vanuit amateurkunsten in te zetten op de participatie van kansengroepen? Weten welke ideeën in andere organisaties leven? Interesse in een aanvraag 'participatieprojecten kansengroepen'? In het verslag van het P-kaffee van 26 mei lees je er alles over.

Plan je een subsidieaanvraag voor een participatieproject binnen het Participatiedecreet? 1 augustus 2016 is de eerstvolgende deadline. Dat lijkt nog veraf, maar laat je niet misleiden. Om tot een goed projectvoorstel te komen investeer je best wat tijd. Alles start met degelijke informatie en uitwisseling. Daarom organiseerden Demos en het Forum voor Amateurkunsten samen een P-kaffee op donderdag 26 mei 2016 in Antwerpen. 

Wil je meer diversiteit in je werking? Benieuwd hoe amateurkunsten en kansengroepen elkaar kunnen vinden? Weten welke ideeën in andere organisaties leven? 

Tijdens het P-kaffee zetten we alle info over de subsidielijn 'particpatieprojecten kansengroepen' en de ondersteuningsmogelijkheden van Demos op een rijtje. We gingen op zoek naar nieuwe perspectieven om vanuit amateurkunsten in te zetten op een diverse, duurzame en actieve participatie van kansengroepen. Op het programma stonden boeiende praktijkcases, tips voor een kader rond diversiteitswerking in je organisatie, alle info over de projectoproep ‘participatieprojecten kansengroepen’, individuele feedback en uitwisseling met andere deelnemers.

Het verslag van dit P-kaffee lees je hier

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN