FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

MATCH inspiratiedag - 1 oktober 2015

Op 1 oktober 2015 organiseerde het Forum voor Amateurkunsten, samen met enkele gewaardeerde partners, een waar inspiratiebad voor al wie in steden en gemeenten aan de slag is of wil met artistiek potentieel.
De MATCH inspiratiedag was hét moment om inspirerende cases te ontdekken, ideeën op te doen om de artiesten uit eigen gemeente te ondersteunen en manieren te vinden om bruggen te slaan met andere lokale spelers.
Nagenieten, terugblikken of inzoomen op de gepresenteerde inhoud kan hier.


MATCH inspiratiedag
Soigneer uw kunstenaars!

Bedoeld voor al wie lokaal bezig is met talent: voortrekkers die in hun stad of gemeente het initiatief nemen voor, met en door jonge en minder jonge theaterspelers, muzikanten, schrijvers, dansers, filmmakers, koorzangers, beeldend kunstenaars, creatieve denkers en doeners…

De MATCH inspiratiedag was geen doorsnee studiedag. We doorbraken bestaande kaders en verrasten met een unieke beleving waarin inspiratie, lokale praktijk en uitwisseling centraal stonden. Voor het artistieke concept doorheen de dag gingen we in zee met kunstenares Inge Van Gestel.

Nagenieten, terugblikken of inzoomen op de gepresenteerde inhoud kan hier en in de kolom hiernaast.

 

Met dank aan onze partners: Inge Van Gestel, Fameus, Zinnema & Circa.

Uitreiking Vlaamse Cultuurprijs Amateurkunsten

Op 1 oktober werd in BOZAR ook de 4de Vlaamse Cultuurprijs Amateurkunsten uitgereikt door Vlaams Minister van Cultuur Sven Gatz. "Lokale Helden" een initiatief van Poppunt en een ode aan alle organisatoren die jong muzikaal talent extra in de picture zetten, viel de eer te beurt deze prijs in ontvangst te nemen.

 

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN