FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Week van de Amateurkunsten 2018

We zijn het er allemaal over eens: kunst in de vrije tijd staat voor creativiteit, passie en enthousiasme. Om dit extra in de kijker te plaatsen, organiseert het Forum voor Amateurkunsten jaarlijks de Week van de Amateurkunsten. De Week van de Amateurkunsten 2018 vindt plaats van 27 april tot en met 6 mei 2018 met als thema KUNST BUITEN!
Ruim twee miljoen mensen in Vlaanderen en Brussel geven zich in hun vrije tijd over aan hun artistieke passie. Velen doen dit in een vereniging of in groep, anderen gaan de solotoer op. Omdat al dat talent niet achter gesloten deuren mag blijven, plaatsen we amateurkunstenaars in Vlaanderen en Brussel extra in de kijker tijdens de Week van de Amateurkunsten. 

Het Forum voor Amateurkunsten coördineert dit evenement en ondersteunt WAK-deelnemers i.s.m. de negen amateurkunstenorganisaties, Vlaamse en Brusselse steden en gemeenten en de Vlaamse Overheid.

WAK 2018
De WAK zal in 2018 plaatsvinden van 27 april tot en met 6 mei 2018. Het thema van de WAK 2018 is 'Kunst Buiten!'. 

Acteurs, fotografen, schilders, muzikanten, tekenaars, performers, schrijvers, zangers, filmmakers en dansers zullen het beste van zichzelf geven rond het centrale thema “Kunst Buiten!f”. 

Inspiratie
Meer inspiratie over het thema, de ondersteuningsmogelijkheden, de deelnameprocedure en heel veel tips & tricks voor het maken van jouw lokale WAK krijg je op www.wak.be. Ook de WAK-toolbox staat opnieuw voor je klaar met allerhande tips en inspiratie. 

Op zoek naar inspiratie voor de WAK én het lokale beleid voor kunst in de vrije tijd? Woon dan een KUNST BUITEN!-sessie bij. Programma en praktische info vind je hier. 

Benieuwd naar formats die je kunt gebruiken? Op zoek naar inspiratie specifiek voor een kunstdiscipline? Kijk dan even hier

Graag even persoonlijk van gedachten wisselen over je lokale WAK? Vraag dan een WAK-uurtje aan via info@wak.be.

Laat je inspireren en mis geen enkele deadline via de nieuwsbrief.  

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN