FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Café Partagé #2 op 12 december - De trend van burgerparticipatie

Café Partagé is een lerend netwerk voor middenveldorganisaties, met maandelijkse sessies van twee uur waarin telkens een ander thema aan bod komt. Het is geen lezing of vorming, maar een open gesprek waarbij de vragen, bedenkingen en suggesties van de deelnemers centraal staan. Op 12 december 2017:
Burgerparticipatie zit in de lift. Zowel het aantal burgerinitiatieven als de politieke aandacht ervoor stijgt. En dat is goed nieuws, want het wijst op een blijvend sterk maatschappelijk engagement waar 'de politiek' al even niet meer naast kan en wil kijken. Maar bij middenveldorganisaties roept het ook vragen op.

VERSLAG VAN DE KUNST BUITEN!-sessies

Drie locaties (Lier, Hasselt en Roeselare) en in totaal bijna 200 enthousiaste deelnemers. De KUNST BUITEN! sessies staan synoniem voor een vat vol inspiratie en actieve netwerking. Blik samen met ons terug op deze fijne sessies via onze beeldverslagen, video's en presentaties.

SCWITCH-toolbox helpt ook lokale verenigingen met GDPR

GDPR is de nieuwe Europese privacyverordening. Deze is nu reeds van kracht, maar alle bedrijven en organisaties hebben nog tot 25 mei 2018 de tijd om zich definitief in orde te stellen met de regelgeving. SCWITCH lanceert een gratis pakket voor lokale verenigingen.

VERENIGINGSWERK: onbelast tot 500 euro/maand bijverdienen: STAND VAN ZAKEN

In opdracht van de regering heeft de RSZ de website "bijklussen.be" ontwikkeld. De informatie die hierop wordt verstrekt, is onder voorbehoud en wordt permanent afgestemd op de evolutie van de politieke besluitvorming.

Op de hoogte blijven ?
Schrijf je dan in op de amateurkunsten-nieuwsbrief.

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN