FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Slotfeest MATCH in BOZAR

Op 7 mei vieren we MATCH met een groot slotevent en de uitreiking van de Vlaamse Cultuurprijs Amateurkunsten in BOZAR in Brussel. Kom gratis langs! 

Tous ensemble! Kunst verbindt! Amateurkunsten en professionele kunsten MATCH'en op zaterdag 7 mei bij BOZAR. Taalgrenzen vervagen: Brussels, Vlaams én Waals creatief talent laten samen het beste van zichzelf zien op diverse locaties in het Paleis voor Schone Kunsten. Kom proeven of beter, neem deel aan verrassende, interactieve performances en innovatieve workshops die zijn samengebracht onder de noemer MATCH! Van harte welkom.  

Samen met BOZAR, de Fédération Pluraliste des Centres d'Expression et de Créativité, de 9 Vlaamse Amateurkunstenorganisaties (Centrum voor Beeldexpressie, Creatief Schrijven, Danspunt, Koor&Stem, Kunstwerkt, Muziekmozaïek, Opendoek, Poppunt & Vlamo) en de grootstedelijke organisaties (Circa, Fameus en ZINNEMA) wordt er momenteel gewerkt hard gewerkt aan een kanjer van een MATCH apotheose waarbij Amateurkunstenaars BOZAR innemen. Mis de kickoff van het Belgisch Kampioenschap Poetry Slam niet en kom naar Bozar. Dans mee met het aanstekelijke Urban Dance Floor, geniet van de solodansperformance door ON THE ROOF, neem deel aan de workshop boventoonzang en ontdek jouw keelstem onder begeleiding van Raphaël De Cock, dans op de tonen van Trio Zoefi, stap mee in KOM-UNE; het intergenerationele project van kunstenares Inge Van Gestel, doe mee met het elektrospel in het kader van de fotowedstrijd Ooggetuige/Témoin Oculaire en win prachtige prijzen! Kom luisteren naar de deelnemers van de Sonatina solistenwedstrijd voor blaas- en slaginstrumenten, ze staan voor de eerste keer in hun leven op het podium van de Henri Le Boeufzaal, spannend! Zing mee met MUZAMIES, bezoek de HOMMAGE EXPO, stap in de wereld van Mangoo Pickle en ontdek hoe verfrissend interdisciplinaire samenwerking kan zijn! Check zeker ook Moustapha Sarr met TIMISS; live acrobatic painting performance en kom naar de première van het theaterstuk Clic/Klik - Een zwaar klote feestje ~ Une sacrée putain de fête waarin Vlaamse én Waalse acteurs op maat gemaakt tweetalig tekstmateriaal van topauteur Arne Sierens op scène brengen. Om het geheel nog spannender te maken kan je de uitreiking van de Vlaamse Cultuurprijs Amateurkunsten live bijwonen in de Horta zaal. Aansluitend wordt dit alles uiteraard gevierd met een spetterende drink!We sluiten het geheel af met de première van het theatherstuk ClicKlik, waarin Vlaamse én Waalse acteurs op maat gemaakt tweetalig tekstmateriaal van topauteur Arne Sierens op scène brengen.

Niet te missen!

Het programma vind je hier

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN