FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

WAK 2014

Op vrijdag 25 april 2014 wordt de aftrap gegeven voor een nieuwe editie van de Week van de Amateurkunsten. 10 dagen lang zal Vlaanderen overspoeld worden met de creatieve uitwassen van de duizenden amateurkunstenaars die Vlaanderen rijk is!

Ruim twee miljoen mensen in Vlaanderen en Brussel geven zich in hun vrije tijd over aan hun artistieke passie. Velen doen dit in een vereniging of in groep, anderen gaan de solotoer op. Omdat al dat talent niet achter gesloten deuren mag blijven, plaatsen we amateurkunstenaars in Vlaanderen en Brussel eens extra in de kijker tijdens de Week van de Amateurkunsten of afgekort: de WAK.

De Week van de Amateurkunsten vindt elk jaar plaats eind april - begin mei. Vorig jaar namen een 160 steden en gemeenten deel, goed voor zo'n 800 WAK-activiteiten en een veelvoud aan deelnemende kunstenaars.

Het Forum voor Amateurkunsten coördineert dit evenement en ondersteunt WAK-deelnemers i.s.m. de negen landelijke amateurkunstenorganisaties, Vlaamse en Brusselse steden en gemeenten en de Vlaamse Overheid.

Het thema van de komende WAK 2014 is 'De Groote OOrlog'. Lees meer over dit thema en laat je inspireren om er zelf artistiek mee aan te slag te gaan door te surfen naar www.wak.be

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN