FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

ClicKlik: Een zwaar klote feestje ~ Une sacrée putain de fête

Vlaamse én Waalse acteurs brengen op maat gemaakt tweetalig tekstmateriaal van topauteur Arne Sierens op de scène. Dit zal het resultaat zijn van een inspirerend traject op weinig ontgonnen terrein: samenwerking met Vlaamse en Franstalige kunstenaars en organisaties.

ClicKlik is letterlijk en figuurlijk een grensoverschrijdend theaterproject waar ontmoeting, uitwisseling, experiment en samenwerking centraal staan. De voorstelling “Een zwaar klote feestje ~ Une sacrée putain de fête” is een uitgangsbord voor het Belgisch amateurtheater. De première op 7 mei 2016 in Bozar kadert binnen het slotevenement van de Week voor de Amateurkunsten, MATCH.


 


DE VOORSTELLING


Josiane is de bazin van een volkscafé op zijn retour. In het achterzaaltje draait André af en toe nog plaatjes of treedt Malika op als ‘danseres’.  Malika droomt ervan het café over te nemen Maar zelf heeft ze er het geld niet voor.


We zijn op het einde van een familiefeestje.  Juliette en haar man Johan zijn weer samen en dat wilden ze vieren. Ze hebben Mara ingehuurd om wat te helpen met het buffet.


Tijdens de opkuis sijpelen geregeld  stamgasten binnen die even een kijkje komen nemen. Het zijn Rik en Kiki, Ludwig, Conny, Kristof en Bertrand die komen kijken wat er nog te rapen valt. Trouwe klanten van het café, elk met hun eigen levensverhaal, hun tegenslagen, opgekropte frustraties of stille verwachtingen.


— 


 


Ben je nieuwsgierig om deze voorstelling bij te wonen? 


Boek dan nu je ticket voor de matinee- of avondvoorstelling via:
http://www.clicklik.be/Agenda/een-zwaar-klote-feestje-une-sacree-putain-de-fete
http://www.clicklik.be/Agenda/een-zwaar-klote-feestje-une-sacree-putain-de-fete-2
 


Graag tot 7 mei in BOZAR!


 


— 


~ Photo: Sofie De Backere


 
FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN