FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

SCHRIJF JE IN VOOR HET LIEFHEBBER KUNSTENFESTIVAL

Tijdens het Liefhebber Kunstenfestival tovert Fameus Zaal Zirkus om tot een knus festivalcentrum met theater, performances, beeldende kunst en muziek. Samen met Stefan Perceval worden er 5 theatervoorstellingen of performances geprogrammeerd. Schrijf jouw theatergroep of collectief in en kom in januari te weten of jouw voorstelling of performance werd geselecteerd voor Liefhebber in Zaal Zirkus!

De 16de editie van het Liefhebber Kunstenfestival verovert Antwerpen van 29 april tot 9 mei 2016. Fameus probeert 10 dagen lang zoveel mogelijk amateurkunstenaars een moment van glorie aan te bieden. Daarom tovert Fameus Zaal Zirkus om tot een knus festivalcentrum met theater, performances, beeldende kunst en muziek. 


Ze programmeren samen met Stefan Perceval (artistiek leider van Het Gevolg in Turnhout) 5 theatervoorstellingen of performances. Schrijf jouw theatergroep of collectief in en win een gratis podiumplek tijdens Liefhebber in Zaal Zirkus! En er is meer: elke groep die mag komen spelen, krijgt tips & tricks van Stefan Perceval. Fameus biedt eerst een workshop aan op 7 februari 2016. Houd deze dag dus zeker vrij want je zal op 1 dag tijd een nieuwe productie maken met alle geselecteerde gezelschappen.


Fameus zorgt ook voor een muzikale nasmaak want voor of na elke voorstelling kan je genieten van een muzikale held(in).


Voorwaarden om deel te nemen aan Zirkus
– Je vraagt 5 euro voor een ticket (3 euro < 12 jaar).
– Je speelt een voorstelling in Zaal Zirkus tussen 29 april en 9 mei die minstens 40 minuten duurt.


In januari verneem je of jouw voorstelling of performance is geselecteerd voor het Liefhebber Kunstenfestival. 


Schrijf je hier in. 

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN