FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

MATCH! tijdens de Week van de Amateurkunsten 2016

De WAK 2016 vindt plaats van 29 april tot en met 8 mei 2016. Met het thema MATCH! zetten we aan om nieuwe samenwerkingsverbanden op te zoeken. Bekijk het hele aanbod op www.wak.be. Meefeesten? Kom dan naar het MATCH-event in BOZAR op zaterdag 7 mei.

 


De WAK 2016 vindt plaats van 29 april tot en met 8 mei 2016. Met het thema MATCH! zetten we aan om nieuwe samenwerkingsverbanden op te zoeken. Bekijk het hele aanbod op www.wak.be


Vanaf volgend jaar zelf meedoen met de WAK? Schrijf je dan in op de infomail van WAK, en blijf op de hoogte van alle kansen, tips en deadlines. 


De WAK dat is honderden activiteiten overal in Vlaanderen en Brussel. Benieuwd wat er in jouw buurt te beleven valt? Neem dan een kijkje in de WAK-kalender.


Op zaterdag 7 mei nemen amateurkunstenaars kunsttempel BOZAR in met het slotevent MATCH. Er valt heel wat te beleven en te zien die dag. Kijk hier naar het volledige programma en plan je dag. Om 18u reikt minister Sven Gatz de Vlaamse Cultuurprijs Amateurkunsten uit. Er bij zijn? Schrijf dan hier in. 

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN