FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

VAART zoekt jong talent

Artforum en fABULEUS zoeken jong talent, vol ideeën en goesting om te creëren. VAART biedt jong talent repetitieruimte en een professionele coach. Op 12, 13 en 14 mei 2016 transformeert VAART tot een festival.

Dans- en theaterhuis fABULEUS en kunsteducatieve organisatie Artforum zijn op zoek naar creatieve jongeren voor de nieuwste editie van VAART.


VAART is voor iedereen tussen 15 en 25 jaar die rondloopt met een idee voor een kunstwerk, een concert, een (dans)voorstelling of voor iets waar nog geen woorden voor bestaan. VAART biedt hen de kans én het duwtje in de rug om hun idee waar te maken: repetitieruimte, een professionele coach en de beste omstandigheden om hun werk met een publiek te delen.


Want op 12, 13 en 14 mei 2016 mei transformeert VAART tot een festival in OPEK (aan de Vaartkom in Leuven dus) waarop de deelnemers hun creaties aan de wereld tonen.


Onze opdracht voor jonge artiesten is dus: brainstorm, maak plannen, zet je idee op papier en overtuig Artforum en  fABULEUS van jouw fantasie, vastberadenheid en engagement.


Inschrijven kan tot 1 december 2015  op www.vaartfestival.be

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN