FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Poppunt zoekt een getalenteerde webdeveloper en technologische duizendpoot.

Poppunt is op zoek naar een webdeveloper die o.a. meebouwt aan de toekomst van vi.be. Een ruime ervaring met verschillende webtechnologieën en bedreven zijn in één of meer programmeertalen is zeker een must. Zonder een passie voor muziek word je nooit een echte Poppunter. Reageren kan voor 3 november.

Het werkterrein van Poppunt is zeer uitgebreid en uitdagend. We zijn er voor muzikanten en dj’s uit alle genres van de popmuziek – van metal tot house – en van alle niveaus – van absolute beginner tot het moment dat ze een platencontract tekenen of hun eigen label beginnen.


Eén van onze pijlers is het creëren van speel- en mediakansen voor nieuw talent, en dat doen we meer dan ooit door middel van vi.be. Op een paar jaar tijd is vi.be uitgegroeid tot het belangrijkste muzikantenplatform van Vlaanderen. De site zorgde al voor ca. 5.000 concrete resultaten. Meer dan 2.000 artiesten kregen al één of meerdere shows, airplay of reviews.


Als webdeveloper bouw je mee aan de toekomst van vi.be. Naast de ontwikkeling onderhoud je de contacten met verschillende technologische partners en zoek je graag oplossingen voor soms erg complexe problemen. We zijn dus niet op zoek naar een expert in één bepaalde tak of programmeertaal, maar naar iemand die een ruime basis heeft met enkele specialisaties. Je bent vooral leergierig en enorm geïnteresseerd in de nieuwste webtechnologieën. Als programmeur schrijf je goed gestructureerde, leesbare en herbruikbare code. Je kan je weg vinden in verschillende programmeertalen en als het moet, leer je er wel snel eentje bij.


Vi.be is een technologische geavanceerde website die modulair gebouwd werd om efficiënt nieuwe functionaliteiten te kunnen toevoegen. Samen met je collega’s werk je nieuwe ideeën uit, en je leidt de ontwikkeling – waar nodig zoek je partners die je daarbij kunnen bijstaan. Je stelt een duidelijke planning op met mijlpalen die je steeds zo goed mogelijk probeert na te streven.


Aan vi.be werk je dus niet alleen. Een tiental collega’s werken elke dag samen om het platform draaiende te houden: speelkansen, partnerships, inhoud, communicatie, technologie … noem maar op. Goed kunnen functioneren in een gemotiveerd team is dus vanzelfsprekend.


Je agenda en jij zijn goede vrienden: je stelt realistische planningen op en voorbij zoevende deadlines zijn niets voor jou. Je omarmt nieuwe taken die op je af komen met de glimlach, en bent ook flexibel genoeg om collega’s uit de nood te helpen als dat nodig blijkt.


Naast de verdere ontwikkeling van vi.be hebben we uiteraard nog een paar andere uitdagende taken klaarliggen. Enerzijds is er Poppunt.be – waar je naast gratis advies nog heel wat andere content kan terugvinden – die regelmatig eens een nieuwe feature of update kan gebruiken. Anderzijds zijn er de projecten die Poppunt uit de grond stampt, welke regelmatig een technologisch kantje hebben waarvoor we je hulp zeker kunnen gebruiken.


Webdeveloper • Je hebt enkele jaren ervaring met verschillende webtechnologieën, en bent bedreven in één of meer van volgende programmeertalen: Java/JSP – PHP – C#.

 • Je bent vlot in HTML5, CSS3 en JS/jQuery, en responsive design is vanzelfsprekend voor jou. Een goed gevoel voor UI-design en een grondige kennis van grafische programma’s zijn pluspunten.

 • Je deinst niet terug voor complexe problemen en je zoekt telkens naar de beste oplossing.

 • Je schrijft gestructureerde en herbruikbare code.

 • Je hebt ervaring met CMS-systemen (WordPress, Drupal …).

 • Je kan goed plannen, houdt je aan deadlines en je kan een budget beheren.

 • Je hebt een degelijke kennis van computer hardware, netwerken en servers.

 • Je kan je weg terugvinden op zowel Windows-, Mac- als Linux-systemen.

 • Je kan een webserver onderhouden en beheren. Ervaring met Amazon AWS is een pluspunt.

 • Je kan zowel autonoom als in team werken en je blijft productief onder stress.


Wat typeert een Poppunter? • Je bent creatief, nieuwsgierig en leert snel.

 • Je bent een teamspeler.

 • Je hebt een passie voor muziek(maken). Kennis van het muziekveld in Vlaanderen is mooi meegenomen.

 • Je gelooft in nieuw talent en wil samen met ons voor hen door het vuur gaan.

 • Je bent gedreven en gemotiveerd, ambitieus en wil jezelf bewijzen: het halen van mooie resultaten samen met de rest van de ploeg is daarbij belangrijker dan om 17 u thuis zijn.


Aanbod


Een competitief loon in een interessante sector, een contract van onbepaalde duur, een berg uitdagingen, en een toffe werkomgeving in het centrum van Brussel (mét tuin). We bieden tevens de kans om mee invulling en richting te geven aan je eigen job, en 10 toffe collega’s die houden van cutting edge technologie maar evenzeer van een uurtje nonsense, en die er samen met jou helemaal voor willen gaan.


Interesse


Stuur vóór 3 november 2015 een motivatiebrief, cv en een overzicht waarin je aantoont hoe je aan bovenstaand competentieprofiel voldoet naar luc@poppunt.be. De weerhouden kandidaten krijgen een opdracht en worden uitgenodigd voor een gesprek.

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN