FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

De lancering van www.doewap.be

Doewap, dat zijn liedjes voor leerkrachten. 2x per jaar lanceert Koor&Stem 6 nieuwe liedjes geschikt voor kinderen van de lagere school, met didactische tips en audiomateriaal. Je kan online bestellen en krijgt het materiaal meteen via e-mail. Doewap is de digitale opvolger van de bekende reeks liedbundeltjes Attakatamoeva.

Muzikale inspiratie voor in de klas


Doewap is een online platform voor leerkrachten van de lagere school met liedjes, didactische tips en lesinspiratie uit heel Europa.


Bundel #01 is uit


De eerste digitale liedjesbundel bevat, aan het begin van het nieuwe schooljaar, een vrolijk speelplaatsliedje zoals John Kanakanaka, het meeslepende Lai la uit Tsjechië, typische liedjes voor de herfst zoals Halloween of Atsjoem! over verkoudheden, de vredesballad Leiders van de wereldDe Dolle Dierendans en als extraatje het Doewaplied


Vormingen en zangprojecten voor je school


Tijdens onze Doewap-navorming maak je kennis met verschillende methodieken en verwerkingsopdrachten bij de liedjes, want muziek is meer dan een liedje zingen! Eerste sessie op 29 oktober in Leuven. ...of vorm je klas stapsgewijs om tot een zingende klas. We bieden je een aantal interessante zangprojecten, op maat van je school. Ontdek ze hier en/of neem contact met ons op!


www.doewap.be


 

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN