FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

(URBAN)DANCE.UNLIMITED

Dance.Unlimited biedt groepen hedendaagse dans, urban dance, klassieke en moderne dans een podium. Dance.Unlimited reist door Vlaanderen! Na eerdere succesvolle edities is het nu de beurt aan Genk op zaterdag 17 oktober 2015 in C-Mine Genk, i.s.m. Dansstudio Bounce.

URBAN)DANCE.UNLIMITED is een podium voor amateurdansgroepen uit klassieke, hedendaagse, moderne & urban dance. De editie 2015 wordt anders dan vorige jaren. Deze keer ligt de focus op urban dance tijdens een divers evenement met battles, workshops en toonmomenten. Iedereen mag zich inschrijven met een urbanchoreografie of een fusionchoreografie waar urban in voorkomt. Dance.Unlimited staat immers ook voor het verleggen van grenzen.


Iedere groep brengt een kort dansstuk op een schitterende locatie in C-Mine in Genk.


Ideaal als je met je groep podiumervaring wil opdoen. Of als je een wedstrijd in het vooruitzicht hebt en je voorstelling eens wil testen voor een publiek.


De rest van de dag kan je genieten van een spetterend dansevenement.


Deelnemen?


Elke groep in hedendaagse dans, urban dance, klassieke of moderne dans kan deelnemen. Lees hier het uitgebreide reglement. Inschrijven doe je voor 11 septembe 2015 door het inschrijvingsformulier in te sturen. 


Bij bevestiging van je selectie ontvang je een betalingsformulier. Deelname bedraagt voor Danspuntleden 50 euro (per groep).  


Data: za 17 oktober 2015, vanaf 14 uur  
Plaats: C-Mine Genk, C-Mine 10, 3600 Genk
Organisatie: Danspunt vzw &
Dansstudio Bounce


©Maarten Marchau

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN