FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

ODE AAN DE VREUGDE, ZING MEE!

Provincie Oost-Vlaanderen organiseert op zondag 3 mei het publieksevent ZOOM! Europa. Iedereen is vanaf 13 uur welkom op vijf locaties in Gent. Op elke locatie wordt ingezoomd op Europese projecten uit Oost-Vlaanderen. Georganiseerde en niet-georganiseerde amateurzangers zingen er eenstemmig samen Europese volksliederen.

Op zondag 3 mei is iedereen vanaf 13u welkom op het publieksevent ZOOM! Europa. Je kan gratis deelnemen aan doe-activiteiten zoals rondleidingen en de kinderzoektocht. Op elke locatie wordt ingezoomd op Europese projecten uit Oost-Vlaanderen. Vanaf 15 uur heten we koren welkom op de Oude Dokken te Gent. Georganiseerde en niet-georganiseerde amateurzangers zingen er eenstemmig samen Europese volksliederen, en uiteraard Beethovens Ode an die Freude, het volkslied van de EU. Andries De Winter (Het Fenikskoor, Ninove-Meerbeke en Cantate Domino, Aalst) begeleidt de samenzang.


Doe je ook mee met jouw koor? Mail naar filip@handelsreizigers.be voor meer info.


Om 17 uur start het slotmoment waar we nogmaals Ode an die Freude zingen versterkt door Die Verdammte Spielerei. Wie het meest ‘vreugdevol’ zingt, ontvangt een ludieke prijs. Tegelijk is er de prijsuitreiking van de fotowedstrijd ZOOM! Europa waar je nu ook al kunt aan deelnemen.


Alle info op www.zoomeuropa.eu.


ZOOM!Europa is een organisatie van het provinciebestuur Oost-Vlaanderen i.s.m. Informatiepunt Europa Direct, Stad Gent en de Europese structuurfondsen in Vlaanderen (EFRO, ESF & PDPO). Met de steun van Koor & Stem, CVB en WAK 2015.

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN