FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Feest van de folk - 24 april tot 3 mei

Van 24 april tot 3 mei 2015 is Muziekmozaïek al aan haar veertiende editie van het Feest van de Folk toe en dit volledig binnen de Week van de Amateurkunsten. Gedurende 10 dagen worden dan in heel Vlaanderen en Brussel tientallen folkactiviteiten opgezet door diverse organisatoren.

Organisatoren Feest van de Folk
Bedoeling van het Feest van de Folk is dat muzikanten, organisatoren, clubs e.d. in de periode van 24 april tot 3 mei allerlei folkactiviteiten organiseren. Muziekmozaïek plaatst deze activitteiten op één gezamenlijke Feest van de Folk-affiche en zorgt voor de nodige publiciteit. Een overzicht van alle voorbije activiteiten van 2014 vind je hier.

Startmoment Feest van de Folk in Lennik
Op zaterdag 25 april 2015 vindt in Lennik (Vlaams-Brabant) in de verschillende volkscafés de startdag van het Feest van de Folk plaats in samenwerking met met de gemeente Lennik en Lente van het Pajottenland. We trakteerden iedereen die avond op folkmuziek in verschillende cafés.  Het volledige programma zal nog op deze pagina meegedeeld worden.


Volgende groepen kan je voorlopig tegenkomen:Walter Evenepoel & Eddy Peeremans, Bob Frank en Zussen, Suskewiet, Vers Fruit XL, Cromlec'h, Klakkebusse en WZWZ.


www.feestvandefolk.be

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN