FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Kortfilmfestival Ciné Public

Het Centrum voor Beeldexpressie organiseert op zaterdag 14 maart 2015 de vierde editie van Ciné Public, hét kortfilmfestival bij uitstek voor de Vlaamse niet-professionele cineast!

Filmliefhebbend Vlaanderen kan op zaterdag 14 maart  in Cinema Zuid in Antwerpen - voor het eerst gastheer van het festival - terecht voor een leuke dag vol film en meer.We heten je alvast, samen met presentator Jan Verheyen, van harte welkom!


Een professionele jury (Frank Van Mechelen, Pierre De Clercq, Michel Bisceglia, Lou Berghmans en Dieter Diependaele) heeft zijn keuze gemaakt. Uit alle 165 inzendingen werden 20 films geselecteerd. Zestien films dingen mee naar de verschillende prijzen, vier films tonen we buiten competitie. Wie worden de winnaars van 2015?


Kom het ontdekken op Ciné Public!
Ciné Public is een project van het Centrum voor Beeldexpressie i.s.m. Cinema Zuid, en met steun van Casting Studio, Option Media, Bisceglia Music, Scenaristengilde, Kortfilm.be, Filmmagie, deAuteurs, Unie van Regisseurs, Forum voor Amateurkunsten en de Vlaamse overheid.

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN