FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

L2562: Fotoproject over de stoptrein

Ontdek de L2562, de stoptrein Puurs-Roosendaal en laat de stopplaatsen je inspireren voor een fotoreeks!

De stoptrein heeft niet het meest flashy imago. Toch zit er een verhaal verborgen in iedere stopplaats. Aan jou om te verkennen, onderzoeken en beeldend een verhaal te brengen over de plekken waar de stoptrein je gebracht heeft. 


Toon ons waarom het de moeite kan zijn om de stoptrein Puurs-Roosendaal te nemen. Aan de hand van enkele info- en feedbackmomenten werken we samen naar een mooie publicatie. 


Spreekt de trein je aan, en wil je jouw beelden wel eens gepubliceerd zien? Kom dan op dinsdag 10 februari om 19.30 u. naar het eerste infomoment in Academie Noord (Vroente 7, Brasschaat).  
Iedereen is welkom! Geen probleem als die dag niet lukt, want op 21 maart en 5 mei volgen er nog twee info- en feedbackmomenten. Inschrijven doe je via move@beeldexpressie.be

De haltes zijn Puurs, Ruisbroek-Sauvegarde, Boom, Niel, Schelle, Hemiksem, Hoboken-Polder, Antwerpen-Zuid, Antwerpen-Berchem, Antwerpen-Centraal, Antwerpen-Luchtbal, Antwerpen-Noorderdokken, Ekeren, Sint-Mariaburg, Kapellen, Heide, Kijkuit, Kalmthout, Wildert, Essen en Roosendaal.


Een project van het Centrum voor Beeldexpressie in samenwerking met Academie Noord en de afdeling fotografie van de Academie en Vaktekenschool van Temse (filiaal Bornem).


Meer info over het project vind je hier

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN