FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

photo view 2016 - neem deel tot 1 december

De kracht van de eigenheid, da’s waar PHOTO VIEW voor staat. Met deze jaarlijks rondreizende expo zet het Centrum voor Beeldexpressie graag fotoreeksen met een ziel in de kijker.

Het Centrum voor Beeldexpressie weet dat experiment, engagement, vernieuwing en visie cruciaal zijn in het werk van veel fotografen. De geselecteerde reeksen vertellen steeds boeiende verhalen, vragen vaak meer dan een vlugge oogopslag, doen nadenken over fotografie en wijken met plezier af van de traditionele manier van omgaan met onderwerpen. De geselecteerde fotografen houden van experimenteren, zoeken nieuwe uitingsvormen en ontwikkelen een eigen visie. Ze gaan op een creatieve manier om met soms traditionele onderwerpen. 


Photo View is bewust een rondreizende expo, opdat het grote publiek kennis kan maken met deze vernieuwing. Onafhankelijke en bekwame juryleden, vakmensen met een gefundeerde kijk op beeldtaal, garanderen een kwaliteitsvolle en deskundige selectie. Dit jaar zijn dat 3 vrouwen: Ingrid Leonard (assistent-curator FotoMuseum Antwerpen), Ingrid Deuss (eigenaar van Ingrid Deuss Gallery in Antwerpen) en Dominique Somers (doctoraatsonderzoekster en assistente aan KASK Gent, ex-curator FoMu).


Het Centrum voor Beeldexpressie nodigt graag alle fotografen uit om Photo View 2016 te stofferen met verrijkende, vernieuwende, boeiende, verrassende en vooral eigenzinnige fotoreeksen!Info, reglement en inschrijvingsformulier vind je hier


Contactpersoon:
Centrum voor Beeldexpressie
Vorstermanstraat 7 bus 1.5, 2000 Antwerpen
info@beeldexpressie.be
03 289 12 00

Uiterste inzenddatum: 
1 december 2015

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN