FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

The Big Draw in Antwerpen

Van 22 t.e.m. 26 oktober palmt het internationale tekenfestival The Big Draw Antwerpen in.

Vijf dagen lang staan er in het stadscentrum en de districten meer dan 100 tekenactiviteiten op het programma. Ondermeer kunstenaars, ateliers en galeries bereiden bijzondere projecten voor. Ga je zelf mee aan de slag of bekijk het werk van anderen.


Na edities in Londen, New York, Berlijn, Barcelona, Gent… is het eindelijk zo ver: het internationale tekenfestival The Big Draw palmt van 22 tot en met 26 oktober 2014 Antwerpen in! Vijf dagen lang staan er in het stadscentrum en de districten meer dan 100 tekenactiviteiten op het programma.


 Vorig jaar vond The Big Draw in Gent. Met ruim 5.000 bezoekers en tonnen positieve reacties werd deze eerste Belgische editie van dit tekenfestival een echt schot in de roos. Ook deze Antwerpse editie belooft een echt feest van kunst en creativiteit te worden. Zo bereiden een heel aantal kunstenaars, ateliers en galeries bijzondere projecten voor. Net als cultuurcentra, bibliotheken, musea en jeugdorganisaties. Het resultaat: een kleurrijke mix van spetterende acties, originele workshops en exposities.


Ben je een ervaren tekenaar of een absolute beginner? Ga je graag zelf aan de slag of bekijk je liever het werk van anderen? Ben je piepjong, stokoud of ergens tussenin? Maakt niet uit: iedereen is welkom op één van de vele tekensessies, demonstraties, lezingen of expo’s. Samen maken we van Antwerpen één groot tekenatelier vol ideeën en spektakel.


Kom langs, doe mee!


Wat valt er allemaal te beleven, te doen, te bezoeken? Duidelijke info over alle tekenactiviteiten, tentoonstellingen, workshops vind je op www.thebigdraw.be

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN