FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Ciné Public zoekt filmmakers

Ciné Public is een kortfilmfestival in Cinema Zuid in Antwerpen op zaterdag 14 maart 2015. Jong en oud, liefhebber, semi-prof of student, iedereen kan een film inzenden. We tonen een selectie van de beste inzendingen aan het grote publiek.

Kortfilmmakers aller landen, spits de oren! Voor de vierde editie van ons kortfilmfestival Ciné Public - voor het eerst in Cinema Zuid in Antwerpen - zijn we op zoek naar filmmakers. Jong en oud, liefhebber, semi-prof of student, iedereen kan een film inzenden. Genre speelt geen rol, je film mag alleen niet langer duren dan 40 minuten en moet origineel en creatief zijn. Een professionele jury (Frank Van Mechelen, Pierre De Clercq, Michel Bisceglia, Lou Berghmans en Dieter Diependaele) kiest de winnaars. Presentator Jan Verheyen leidt het festival en de prijsuitreiking op zaterdag 14 maart 2015 in Cinema Zuid in Antwerpen in goede banen.


Zeven categorieën worden beloond: regie, scenario, soundtrack, cinematografie, montage, beste film en beste cineast zonder filmopleiding. Er is prijzengeld ter waarde van € 4000 en andere extra’s te winnen.


Praktisch
Inzenden tot en met 16 november 2014 via info@beeldexpressie.be of per post aan Centrum voor Beeldexpressie, Vorstermanstraat 7, bus 1.5, 2000 Antwerpen.
Alle genres toegelaten, max. 40 minuten.
Reglement en inschrijvingsformulier vind je onderaan deze pagina.
Meer info via info@beeldexpressie.be of 03 289 12 00.

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN