FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Ga aan de slag met jouw Lokale Helden!


Op 27 april 2018, aan het begin van de Week van de Amateurkunsten, organiseert Poppunt samen met iedereen in Vlaanderen en Brussel die het wil horen de derde editie van Lokale Helden. Na twee enorm succesvolle edities in 2015 en 2017 gaat de organisatie opnieuw in zee met iédereen die z’n lokale (amateur)kunstenaars een warm hart toedraagt.

 

Echt iedereen kan mee organiseren: jeugdhuizen en verenigingen, (muziek)scholen, cultuurcentra, sportclubs, cafés, muziekclubs, steden en gemeenten, musea, bibliotheken... Of optredens kunnen ook gewoon doorgaan in woonkamers, straten, garageboxen, enz. In 2017 stond Lokale Helden gelijk aan zo’n 460 podia in maar liefst 190 gemeenten, waar meer dan 1.000 artiesten geprogrammeerd stonden.Inspiratie: Jouw eigen Lokale Helden-evenement organiseren? Goed nieuws: werkelijk alles kan, als het maar op 27 april 2018 gebeurt, en met lokaal muzikaal talent. Ga aan de slag met het talent uit jouw buurt of wijk, werk samen met andere verenigingen, ga loos op originele locaties waar anders geen muziek geprogrammeerd wordt, hou het op een kleinschalige kroegentocht of ga voor een heus festival. Muziek is de basisvereiste, maar laat dat je vooral niet tegenhouden om ook met andere kunstenaars aan de slag te gaan. Ter inspiratie distilleerde Poppunt alvast enkele ideeën uit de voorbije edities!Meld je aan: Heb je goesting om iets te organiseren? Misschien al een idee dat je wil bespreken? Of je nu al weet wat je precies gaat doen of niet, je kan je hier alvast aanmelden als organisator voor Lokale Helden 2018!


Poppunt zorgt ook deze keer voor een nationale communicatiecampagne die alle initiatieven ten goede komt en ze bieden begeleiding en ondersteuning allerhande voor iedereen die iets wil organiseren (allerlei tips en tools, een uitgekiend stappenplan, steun in je communicatie, in het vinden van lokaal talent en van de nodige centen).

 


 
FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN