FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

HIT ME WITH YOUR BEST SHOT

Het Centrum voor Beeldexpressie gaat op zoek naar jouw zelfgemaakte favoriete foto en wil bovenal weten wat je favoriete foto zo speciaal maakt. Stuur uiterlijk op zondag 2 april jouw foto. Wordt je geselecteerd, dan komen ze bij jou langs om een korte clip op te nemen waarin je zelf je verhaal kan doen!

Tijdens de Week van de Amateurkunsten (28 april tot 7 mei 2017) plaatst het Centrum voor Beeldexpressie jullie in de kijker: hardwerkende fotografen die in hun vrije tijd uren op de loer liggen, op zoek naar dat ene, perfecte shot, of anderen die het haast per ongeluk wisten te vereeuwigen toen ze eigenlijk hun lens aan het kuisen waren. De WAK draait dit jaar immers rond het thema ‘the making of’.


CVB wil graag jouw zelfgemaakte favoriete foto zien en bovenal willen ze weten wat je favoriete foto zo speciaal maakt. Dit kan een uniek perspectief zijn of een onverwachte kadrage, maar evengoed de juiste sfeer die je met je foto wist vast te leggen, een bepaalde herinnering of die ene, toevallige passant die net in beeld sukkelde.


Stuur uiterlijk op zondag 2 april je foto en een korte uitleg (ca. 1.000 tekens) over wat jouw foto zo speciaal maakt voor jou. CVB kiest de interessantste beelden en verhalen uit en komt bij jou langs om een korte clip op te nemen waarin je zelf je verhaal kan doen. Die clips publiceren ze dan tijdens de WAK op hun Facebookpagina en website.


 


DEELNEMEN


Je moet ingelogd zijn op de website van het Centrum voor Beeldexpressie om te kunnen deelnemen. Klik op 'log-in' (eventueel eerst registreren), kom terug naar de wedstrijdpagina (via de homepage of via wedstrijden), klik op 'deelnemen' en laad je foto op (niet vergeten om na het kiezen van je beeld op 'opladen' te klikken). Je tekst kan je invoegen onder 'geef een omschrijving van je foto'. Daarna klik je op 'opslaan' en kan je je inzending online bekijken.


 


foto © Jakob Owens / unsplash.com

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN