FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Zangers gezocht voor gelegenheidskoor 'België dat zijn wij!' - 7 mei in Brussel

‘België dat zijn Wij!’ is een totaalspektakel dat muzikale en maatschappelijke grenzen aftast. ‘België dat zijn Wij!’ bestaat uit een koorformatie die samen met topartiesten uit de Belgische pop- en rockwereld, begeleid door het Nationaal Orkest van België, het beste van zichzelf zal geven op 7 mei op het Paleizenplein in Brussel tijdens het Irisfeest.

Samen brengen zij een bruisende, hedendaagse, en verrassende liveshow die je doet rillen als een Noorse winter en nazinderen als een tropische zomer. En daar hoor jij ook bij! Kom met ons meezingen en dansen op 7 mei tijdens dit unieke grensoverschrijdende concert

‘België dat zijn wij’ brengt diverse muzikale tradities uit dit land samen op een ‘Only in Belgium’-manier: Elke artiest representeert zichzelf en een deel van België. Iedere song heeft een bijzondere betekenis, die zowel persoonlijk als universeel is. Duidelijk genoeg? Verwacht je dan vooral aan het onverwachte! 

Het speciaal voor dit event samengesteld koor onder leiding van Stijn Kolacny, zal begeleid worden door het Nationaal Orkest van België dat voor dit event onder leiding van Dirk Brossé zal staan. Zing samen met Ozark Henry, Marie Daulne, Sandra Kim, Natalia, Jef Neve, Christoff, Els De Schepper, Merdan Teplak Will Tura, Binti, Viktor Lazlo, Typh Barrow en vele anderen … songs die behoren tot ons collectief geheugen.


Nieuwsgierig? Je kandidaat stellen voor het koor? Of gewoon komen luisteren en meezingen op 7 mei? Alle info lees je hier. 


 

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN