FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Info- en ontmoetingsmomenten Kunst, Cultuur en Jeugdwerk met vluchtelingen - Antwerpen (9/3), Gent (16/3) en Leuven (20/3)

Beroert de situatie van vluchtelingen jou ook? Ben je op zoek naar hoe je iets kan betekenen voor hen met jouw organisatie? Kom dan naar één van de info- en ontmoetingsmomenten ‘Kunst, Cultuur en Jeugdwerk met vluchtelingen’. Je krijgt informatie die je helpt om activiteiten voor en met vluchtelingen op te starten.

Minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel Sven Gatz heeft met de overkoepelende organisaties uit de culturele wereld en de jeugdsector de krachten gebundeld om te bekijken hoe ze samen de asielzoekers in ons land een cultureel programma kunnen aanbieden. “Deze asielcrisis stelt onze samenleving voor een beschavingsvraagstuk. Ook Kunst en Cultuur moeten hun stem laten horen in het debat,” stelt minister Gatz. 


De bijeenkomsten vinden plaats in Scoutshuis Antwerpen (9 maart)Vooruit Gent (16 maart) en OPEK Leuven (20 maart). Schrijf in via onderstaande link.


Deze bijeenkomsten zijn een gezamenlijk initiatief van Kunstenpunt, FARO, De Ambrassade en Socius met steun van de Agentschappen Integratie en Inburgering en het Departement Cultuur, Jeugd en Media.


Het volledige namiddagprogramma en de link om in te schrijven vind je hier.

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN