FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

studiedag vrijwilligers versterken je buurt - 7 maart - gent

Zijn de lokale besturen en verenigingen vooral partners of eerder concurrenten in het vrijwilligerswerk? Hoe kan het lokaal vrijwilligerswerk geoptimaliseerd worden en welke rol ligt er voor organisaties en voor de lokale besturen? Op deze studiedag krijg je inzichten en instrumenten waar je achteraf verder mee aan de slag kan gaan, om de relatie tussen vrijwilligers, lokale besturen en organisaties te versterken. Inschrijven kan tot 28 februari.

Uit onderzoek blijkt dat mensen hun vrijetijdsbesteding hoofdzakelijk dicht bij huis doen, binnen 30 km van de voordeur, maar vaker nog veel dichterbij. Mensen vrijwilligen dus in hun buurt. Deze studiedag focust op dat lokaal vrijwilligen, in de meest ruime betekenis van het woord.


Zijn de lokale besturen en verenigingen vooral partners of eerder concurrenten in het vrijwilligerswerk? Hoe kan het lokaal vrijwilligerswerk geoptimaliseerd worden en welke rol ligt er voor organisaties en voor de lokale besturen? Op deze studiedag krijg je inzichten en instrumenten waar je achteraf verder mee aan de slag kan gaan, om de relatie tussen vrijwilligers, lokale besturen en organisaties te versterken.


Het volledige programma kan je hiernaast downloaden. Inschrijven doe je via www.vrijwilligersweek.be/studiedag

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN