FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

vorming zakelijk tekenen: laat tekenen voor je spreken - zaterdag 29 oktober - hasselt

Leer hoe je aan de hand van tekeningen pittiger en onderhoudender, maar vooral efficiënter en met meer impact kan communiceren met je doelgroep. In deze workshop krijg je aan de hand van korte, toffe opdrachten de basistechnieken van zakelijk tekenen onder de knie.

We leven in een visueel georiënteerde wereld. Fotografie, beeldadvertenties, sociale media en apps worden hoe langer hoe meer voor zakendoeleinden ingezet. Ook het zakelijk tekenen, voor velen misschien nog een nobele onbekende, zit in de lift.


Aan de hand van tekeningen leren bedrijven, verenigingen en andere organisaties of teams pittiger en onderhoudender, maar vooral efficiënter en met meer impact te communiceren met hun doelgroep. De getekende beelden maken een ingewikkeld proces inzichtelijk, vatten de essentie van de boodschap samen in een verhelderende schets, stimuleren het ontstaan van nieuwe ideeën.


In deze workshop krijg je aan de hand van korte, toffe opdrachten de basistechnieken van zakelijk tekenen onder de knie, waarna we je trakteren op een eerste te visualiseren zakelijke uitdaging. Tot slot laten we ons licht schijnen op verschillende andere manieren om tekenen toe te passen op de werkvloer.


Je leert communicatief en resultaatgericht tekenen, je hoeft niet over tekentalent te beschikken… én het is fun. Moeten we er nog een tekeningetje bij maken?


Praktisch


Zaterdag 29 oktober, van 10 tot 13u in Z33, Zuivelmarkt 33, 3500 Hasselt. 


Inschrijven gaat via de algemene website van Drawing Day #1: www.thebigdraw.be. Via het inschrijvingsformulier kan je de activiteit ‘zakelijk tekenen’ aanklikken. Per persoon betaal je 15 euro en kan je indien je dat wil, nog een extra activiteit erbij nemen.

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN