FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

Danspunt invites @ Kortrijk

Op 16, 17 en 18 september 2016 organiseert Danspunt een internationaal dansuitwisselingsproject, Danspunt Invites @ Kortrijk. Danspunt nodigt internationale amateurdansers uit Kroatië, Slovenië, Nederland, Schotland, Tsjechië en België uit in Kortrijk. Zij worden drie dagen ondergedompeld in een uitgebreid aanbod hedendaagse dans. Ook het grote publiek kan meegenieten: een u-party een voorstelling op zaterdagavond, open workshops en opwarmingssessies.

Ook voor het grote publiek zijn er heel wat mogelijkheden om mee te genieten van dit internationale verhaal: • Vrijdag 16 september (20u): U-Party.
  Een echt dansfeest waarop we twee hedendaagse choreografieën aanleren aan een grote groep enthousiastelingen met én zonder danservaring. Deze choreografieën zijn gecreëerd door enthousiast en opkomend talent in de professionele hedendaagse dans.
  Ook jullie kunnen meedansen: sfeer en gezelligheid gegarandeerd!
  Place to beDe Kreun, Kortrijk
  Toegang: gratis

 • Zaterdag 17 september (14.30u tot 17u): open workshops van Anton Lachky en Tijen Lawton
  Place to beBudatoren, Kortrijk
  Toegang: 10 euro voor een combiticket open workshop en avondvoorstelling in de Budascoop. Inschrijven viainfo@danspunt.be. Vermeld code V16/15a voor de workshop met Anton Lachky en V16/15b voor de workshop met Tijen Lawton.
  Maximum 15 deelnemers per workshop!

 • Zaterdag 17 september (20.15u): Dansvoorstelling met internationale amateurdansers
  Je kan proeven van een avond hedendaagse dans uit verschillende hoeken van Europa. Amateurdansers uit Kroatië, Slovenië, Nederland, Schotland, Tsjechië en België geven het beste van zichzelf.
  Place to beTheaterzaal Budascoop, Kortrijk
  Toegang: 5 euro
  Reservatie: Op voorhand reserveren via lut@danspunt.be of aan de deur op de avond zelf (vanaf 19.15 uur). Vermeld de code P16/15c bij reservatie.

 • Zaterdag 17 (9.30u-10.30u) en zondag 18 september (10u-11u): opwarmingssessies
  Je krijgt de kans om een opwarmingssessie mee te maken met onze internationale dansers. Bij mooi weer laten we dit doorgaan op een prachtige buitenlocatie. We communiceren de definitieve locatie één week op voorhand.
  Toegang: gratis

FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN