FORUM   VOOR
AMATEURKUNSTEN

OPROEP Kunstendag voor Kinderen 20 november 2016

De Kunstendag voor Kinderen bestaat vijf jaar! Op zondag 20 november blazen we de kaarsjes uit. Wil je als organisatie of kunstenaar graag deelnemen en kinderen en hun (groot)ouders inspireren? Inschrijven kan nog tot 15 juni.De Kunstendag voor Kinderen bestaat vijf jaar! Op zondag 20 november blazen we de kaarsjes uit. Door uw inzet is het initiatief uitgegroeid tot een groot evenement. Vorig jaar hadden meer dan tweehonderd organisaties een of meer activiteiten opgezet. Alles samen konden kinderen en hun familie aan meer dan driehonderd voorstellingen, rondleidingen, workshops, enz. participeren. Meer dan veertigduizend deelnemers hebben het aanbod aangegrepen. Vele evenementen waren uitverkocht.
Dit jaar kunt u ervoor zorgen dat de Kunstendag voor Kinderen een echt verjaardagsfeest wordt. Bedenk iets bijzonders! Muziek en dans, theater en beeldende kunst, film en architectuur: alles kan aan bod komen. Zo kunnen we opnieuw ons doel bereiken: in alle streken van Vlaanderen en in Brussel kinderen en hun (groot)ouders in contact brengen met kunst en kunstenaars. Op die manier werken we aan ons publiek van morgen.
Zoals tijdens de vorige edities staan de organisaties zelf in voor hun activiteiten. De afdeling Kunsten van het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media coördineert het geheel en zorgt in samenwerking met CultuurNet Vlaanderen voor een promotiecampagne. 

Informatie vindt u op www.kunstendagvoorkinderen.be/sector/ 
Heeft u vragen? Dan kunt u mailen naar info@kunstendagvoorkinderen.be


DEELNEMEN
Organisaties die erbij willen zijn op de Kunstendag voor Kinderen kunnen zich tot woensdag 15 juni hier inschrijven. Met die inschrijving laat u weten dat u op 20 november deelneemt. De activiteiten die u aanbiedt kunt u tot woensdag  31 augustus invoeren in de UiTdatabank. Hoe u dat best doet leest u hier.


 


FORUM
Abrahamstraat 13 9000 Gent
T 09/235 40 00  
VOOR
AMATEURKUNSTEN